Keraderm

Keraderm - Triple ефект против псоријаза и смирува воспаление и чешање

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега

Keraderm + - иновативен производ од симптомите на псоријаза

  • Keraderm - Кремот има keratolytic акција: промовира природната регенерација и exfoliates мртвите клетки на кожата, со што се намалува веројатноста за повторна појава на псоријаза.
  • Keraderm + спречува развојот и сериозноста на воспалителни, го намалува чешање, лупење и инфекции. Кремот покажа рекорд за да бидат ефективни во текот на последните фази на развој.
  • Keraderm + ублажување на воспаление, чешање и да се обезбеди заштита од новиот распространетоста на псоријаза
  • купи сега

Keraderm - Заборавете на псоријаза и да уживаат во убава и здрава кожа!


Keraderm - чисти кожата од мртви клетки, елиминирање на чешање и воспаление

Keraderm - тоа е единствен состојки и ефект крем Triple Keraderm +

  • Коензим Q-10 и бета-каротин обнови кожата и лек плоча. Звучи добро, но коензим е во состојба да произведе таков ефект само кога целосно здрава кожа,
  • Прополис, борна маст, масло од тиква несомнено омекне и влогови skórę.Co Но, дали кога плочките се влажни и псоријаза е во активна фаза?
  • Goji - враќање на имунитет, тие го инхибираат мутации и промени во клеточната ДНК
  • Природен екстракт од полен - Прво, поленот е исклучително моќен алерген, и второ, податоците за ракчиња саламура се сосема непроверени

Keraderm

Keraderm - Triple ефект против псоријаза и смирува воспаление и чешање

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега